2022-09-27 370 瀏覽
🍙去日本旅行嘅時候🇯🇵大家係咪同我一樣晚晚都捐入去便利店搵下🈶️啲咩野新品可以做嗰晚嘅宵夜呢🥳yo~便利店真係宵夜覓食嘅好地方呀😛😛🍙其中飯糰應該係我哋大家嘅囊中物❤而且仲有好多口味添✅飯團絕對係日本人常吃嘅「Comfort Food」喔👍今次我試咗一間同樣🈶️好多味道又好味嘅飯團❤而且餡料仲好豐富添🥳🥳🥳🍙芝士雞扒飯團 $43🌈超喜歡呢個芝士雞扒飯團🥳食曬真係好夠飽❤️好幸福呢🥰芝士味同埋沙律醬味道好夾喔✅好開胃😛雞扒好大件喔🐥推介推介🥳🥳🍙名古屋鰻魚飯團 $42🌈呢度真係🈶️好多唔同囗味嘅飯團揀呀🍙而且款款都足料又澎湃🥳呢個名古屋鰻魚飯團🍙啖啖都有鰻魚🐠加埋芝士同埋火腿嘅配料😊wow~超正呀❤🍊橙意滿滿 $36🌈呢杯橙意滿滿口味清甜又好味道🥰同佢哋嘅飯團味道超夾喔🥳🥳🍋四季檸檬茶 $30🌈好喜歡四季檸檬🍋因為佢嘅品種係特別多汁又🈶️籽🥰唔錯唔錯✅✅

🍙芝士雞扒飯團 $43

🍙名古屋鰻魚飯團 $42