2021-09-27 675 瀏覽
難得見到海南小廚搬左大鋪,環境寬敞又乾淨左,點都去幫襯幫襯既😌👉🏽水煮魚(無骨魚柳;BB辣)盤水煮魚一上枱就即刻聞到陣辣香,撩左幾下睇有好多舊魚柳,又有海量既芽菜同木耳!碗底仲有埋紅薯粉,十分足料👍🏽👍🏽本身唔太食得辣但BB辣絕對冇令我難堪!真係食到辣但又唔會破壞我味蕾😙😙水煮魚仲有得揀有骨鯇魚定無骨魚柳,好似我咁懶既食魚柳一流!真係啖啖肉,又唔會煮到食到雪藏味,滿意!🤤🤤🤤呢盤水煮魚仲會送多碗飯過你,真係唔洗擔心食唔飽/唔夠餸送飯!👉🏽手撕雞(BB辣)個手撕雞又係勁大碟,好似唔洗錢咁😨食落啲雞未去到好鞋,但又唔係話好滑既,辣油都feel到佢輕手左,對BB辣選手十分關照😙整體黎講不過不失😗😗又係送碗飯過你架!食唔曬記得叫少飯!!!!

👉🏽水煮魚(無骨魚柳;BB辣)

👉🏽手撕雞(BB辣)