平時少嚟呢區,今日跟朋友嚟食下午茶,整體嚟講Monster Pizza真係唔錯,呢日點咗個暢飲套餐($298),會員價係$253首先係呢大壺勁啱打卡嘅檸檬茶,茶味濃,檸檬夠多,仲有薄荷葉提味,味道好唔錯,賣相又吸引,叫得暢飲套餐,鍾意飲酒嘅可以揀8罐Asahi或者4樽藍妹秘製燒豬排骨配薯條 - 豬味香,肉質軟腍,調味都唔錯,薯條又脆又綿,沙律菜亦新鮮檸檬雞翼 - 甜甜酸酸嘅檸蜜味勁清新,味道好開胃,肉又嫩口曼克頓 - 醬汁可以自己揀,我揀咗燒烤醬,芝士、洋蔥同肉腸都好夠多,可以自己加芝士粉同tobasco提味,焗得幾好食餐牌嘅選擇好多,用QR code落單好方便,發現掃完QR code嘅選擇會更多餐廳裝修有特色,風格幾特別,店入面有好多有品味同玩味嘅擺設,地方好乾淨,座位又夠闊,坐落感覺都好舒服,成餐下午茶感覺幾好

檸檬雞翼 - 甜甜酸酸嘅檸蜜味勁清新,味道好開胃,肉又嫩口