2022-01-27
呢排真係好少機會出城😂😂今次難得出去就食啲特別啲嘅餐廳,除咗裝修好靚之外,嘢食都非常好味👍👍😋今次就食咗佢嘅lunch Menu,成個set包左前菜、主菜同飲品😍前菜西柚沙律好鍾意加咗生果嘅沙律😍西柚味加埋沙律醋,酸酸甜甜咁真係好開胃👍👍👍西柚都有成四五片,仲要超多汁,夾埋沙律菜一齊食真係好好味😋😋😋蕃茄忌廉湯大愛😍❤️😋成個湯好creamy😋好香忌廉味加上少少酸嘅蕃茄味,蕃茄味都算好濃,都係會令人開胃嘅前菜湯❤️❤️本身未話好想食嘢,一飲完就肚餓啦🤣🤣主菜雜菌忌廉意大利飯 $98最近上癮,成日都要食意大利飯🤣🤣依到既意大利飯係頭幾名首選好食😍😋軟硬煮得啱啱好,濃濃嘅忌廉味道,配上大量嘅雜菌菇😋鍾意食risotto就一定要試下❤️煎焗雞扒拼露絲瑪莉汁 $108雞扒肉質好嫩😍👍個雞皮整到好乾身好脆,而裏面肉質都好鮮嫩多汁👍👍👍未點個露絲瑪莉汁都已經覺得十分出色😋個露絲瑪莉汁都好夾雞扒👍心試配菜茄子煎得好香好好味😍薯條就一般,中規中矩~Case di Luna tiramisu +$40佢哋嘅tiramisu係暫時食過最好食😍😍唔敢講佢正唔正宗,因為都未去過意大利食tiramisu,但佢嘅crea
前菜
主菜
雜菌忌廉意大利飯 $98
雜菌忌廉意大利飯
煎焗雞扒拼露絲瑪莉汁 $108
配菜茄子煎得好香好好味😍薯條就一般,中規中矩~
煎焗雞扒拼露絲瑪莉汁
Case di Luna tiramisu +$40
佢哋嘅tiramisu係暫時食過最好食😍😍唔敢講佢正唔正宗,因為都未去過意大利食tiramisu,但佢嘅cream真係十分之軟滑,好creamy,完全係入口即溶😍咖啡酒味好香濃❤️必定要試
Casa Di Luna Tiramisu
Casa Di Luna Tiramisu
呢間餐廳係月亮做主題,有好多月亮燈同埋擺設,都幾靚幾浪漫❤️食野好有feel🌕