2019-03-24 143 瀏覽
今次去咗銅鑼灣呢間點心店食晚餐!今次認真好推介首先呢間店嘅老闆娘真係非常好態度同服務!其次就係要講佢嘅食物!話說一行二人叫咗好多點心,有蝦餃、小籠包、奶皇包、燒賣、蝦春卷、釀茄子。🌻小籠包熱辣辣,皮薄餡靚,好多湯,唔講以為我賣緊廣告當我地想問佢拎彊絲嘅時候,我哋發現原來小籠包入面已經有!。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻蝦餃晶凝通透,皮薄,裏面係真係有好多蝦。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻奶皇包就更加唔使講,其實我真係好耐冇食過真流心既奶皇包了自己貪玩boomerang時仲辣親隻手添🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️可見佢係幾咁新鮮熱辣。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻淨係睇相,係咪都已經覺得好特別!至少我未見過有鮑魚燒賣,鮑魚味道還OK,但係佢嘅燒賣入面真係用好多蝦肉。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。以上呢幾樣係我特別鍾意食同埋特別欣賞嘅!總結其實呢間餐廳真係好抵食,未試過以呢個價錢可以食到咁高質素嘅嘢!
今次去咗銅鑼灣呢間點心店食晚餐!
今次認真好推介

🌻小籠包熱辣辣,皮薄餡靚,好多湯,唔講以為我賣緊廣告
當我地想問佢拎彊絲嘅時候,我哋發現原來小籠包入面已經有!

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻蝦餃晶凝通透,皮薄,裏面係真係有好多蝦

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻奶皇包就更加唔使講,其實我真係好耐冇食過真流心既奶皇包了

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻淨係睇相,係咪都已經覺得好特別!

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。