2021-06-28 127 瀏覽
Value for money french fusion private dining🍽.Appetiser香煎鴨肝配焦糖蘋果🍏- 鵝肝同焦糖蘋果好襯,蘋果亦都可以balance返鵝肝嘅油膩吞拿魚拿破崙 - 最特別係嗰塊拿破崙脆皮,好香芝士味🧀扒美國露筍, 露筍奶油凍溫泉蛋🥚- 感覺好似西班牙涼湯一樣,不過就由蕃茄變咗做蘆筍,不過唔會好草青味帶子Carpaccio - 冇太多餘嘅調味,主要係橄欖油同埋帶子嘅味道,不過如果多番少少醬汁應該會更好.Soup湯有龍蝦湯🦞或者蟹肉南瓜湯🎃.Salad🥗.Main龍蝦🦞risotto - 爽甜嘅龍蝦肉,配埋龍蝦汁意大利飯,鍾意佢份量唔太多,少食多滋味油封鴨肶拼鴨胸 🦆- 呢個真係推薦,皮煎到香脆,但係鴨肉唔會鞋或者乾,比起出面好多地方都好食👍🏻US Prime Ribeye🍔 - 塊扒超大塊呀,亦都掌握到我想要嘅medium rare.Dessert Crème Bulee雪崩tiramisu - 餅底正😋另外不得不提嘅當然係伴碟嘅朱古力畫🍫,係我自己親手畫架🖍,下個post再講多少少.另外佢哋仲有Wine Pairing🥂🍷🍸🥃,4杯都只係
Appetiser

吞拿魚拿破崙 - 最特別係嗰塊拿破崙脆皮,好香芝士味🧀

Soup
湯有龍蝦湯🦞或者蟹肉南瓜湯🎃

Salad🥗

Main

Dessert
Crème Bulee
雪崩tiramisu - 餅底正😋

另外佢哋仲有Wine Pairing🥂🍷🍸🥃,4杯都只係 +$258,好抵