2021-01-19 1216 瀏覽
最近SENSU新出咗打卡一流嘅Afternoon Tea Set🍰價錢最平只需$298兩位,CP值好高💜_🌸餐點:香桃奇亞籽乳酪、英式鬆餅、雲卷(士多啤梨/原味)、鳥結糖、三文魚籽芝士酥 、蘋果撻、炸蝦多士、春卷 賣相真係好吸引,上枱嘅時候仲有煙霧飄出嚟😍嘢食味道有驚喜🤩小編覺得個蘋果撻好出色,蘋果皮砌成一朵花,利用碟豆花染色後很吸睛🤔另外英式鬆餅味道都唔錯_🍹飲品Outside In Collection此系列運用天然蔬果製作,各款Mocktail、Cocktail 無論係打卡定係味道都唔錯😍今次小編就試咗其中兩杯🍅Marble florals材料使用番茄、紅菜頭、桃、椰子水老實講小編唔係太鍾意飲有番茄同紅菜頭,不過估唔到味道夾埋竟然唔錯,飲落去酸酸甜甜幾開胃😋🍍𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗠𝗶𝘀𝘁 呢杯打卡度十足,一開蓋就有煙霧飄出嚟,想影相嘅朋友仔記得把握時間啦😆 材料使用桂花、茉莉花茶、菠蘿、青檸、芒果汁😋入口清甜😍

_
🌸餐點:

_
🍹飲品Outside In Collection

🍅Marble florals
材料使用番茄、紅菜頭、桃、椰子水

🍍𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗠𝗶𝘀𝘁