2020-02-23
Smile :S隔左幾年食返以前好鍾意食嘅yogurt店🤤好難得佢可以屹立到依家 好似成日經過都冇乜人🤣驚喜嘅係佢竟然冇點加價!仲好似好食過以前😆‼️呢杯咁大杯嘅banana split只係$48😍 超級抵食呀🥳好足料 兩個人食都覺得好飽🤣 仲要幫你配好晒配料 唔似其他可能要逐個topping收錢🙊呢度一杯已經有超過五樣!蝴蝶酥 士多啤梨 crumbs 香蕉熱情果醬 同鮮果沙律😋💕 重點係個朱古力醬係脆皮㗎!仲會有啲粒粒咬😆 用黑朱古力夾埋yogurt食都唔會太甜😚 好幼滑同順口😙 分量多到可以挖起一塊塊朱古力🤣下層嘅餅碎又加咗口感 熱情果嘅酸味中和返啲香蕉既甜 香蕉都食得出係用新鮮香蕉而唔係醬👍🏻士多啤梨同雜果就比較遜色 因為唔係當造同埋雜果撈左啲沙律醬唔算太夾🙊但係總括黎講都係好抵食同高水準良心之作🤤 $48去Häagen-Dazs買到一球cone咋🤫
隔左幾年食返以前好鍾意食嘅yogurt店🤤
好難得佢可以屹立到依家 好似成日經過都冇乜人🤣