2021-06-08 1217 瀏覽
嗰日咁啱同朋友去d2 place睇戲🎬又好想食鹽水雞🧂所以就嚟咗呢間食飯💛.📌一人餐 $45個人覺得好抵食好飽肚👍🏻佢係雞髀雞胸各一半 再包三款配菜🍗因為第一次食 唔知佢份量多唔多 然後就加咗個拉麵+$7🍜點知好大兜 雞同配菜嘅份量都好足 細食嘅我諗唔加麵都夠食🤣配菜揀咗金針菇,滷水蛋同高麗菜 味道揀咗阿土醬微辣🌶阿土醬係原味再加啲酸梅粉 酸酸地 都幾開胃😎金菇好索汁真係好正🤤雞肉口感煙韌 唔算好鞋 不過調味唔算好濃🧐滷水蛋個滷水味都唔係好出🥚整體食落個味唔算好濃 我自己幾鍾意😝.朋友嗰兜就嗌咗原味大辣 跟豆干,甜不辣同米血糕😌大辣真係好辣 味道濃好多🌶呢到嘅甜不辣真係幾好食 夠煙韌🤤第一次食米血糕 所以唔知算唔算好食🥱但朋友話唔錯‼️個口感真係好得意 有啲似食緊煎粽🤣.📌蜂蜜蘋果茶 $14呢杯野幾好飲 好清甜 好啱解辣🍎🍯佢仲有好多蘋果粒粒果肉喺底😚
📌一人餐 $45

📌蜂蜜蘋果茶 $14