2021-03-09 282 瀏覽
小方糖其實都幾多分店,不過一路都未食過,今次朋友帶我去食😌真心覺得唔錯👍我同朋友一人嗌左一個甜品,食完之後好滿足🥰  #eateateatin將軍澳  1️⃣月半灣拿破崙($43)朋友話黎呢度一定要食拿破崙,咁我就叫左呢個個名好靚既月半彎拿破崙la。一黎到真係嚇親我😳咁大份既。佢呢度既拿破崙同出面食既唔同,出面既係一層cream一層餅皮咁夾住夾住,呢度就係有塊好大好脆既餅皮,面頭唧滿cream、朱古力醬同埋切片既香蕉,食完之後感覺即刻肥左幾磅😂  講真好食就唔可以話超好食la,但係係酥皮真係好脆好脆,有牛油香,同埋真係好大份,夠三四個人share 添。 2⃣️芒果西米露($32)另外朋友嗌左芒果西米露,因為冇乜特別嗎,所以冇影到相la。味道就係普通甜品鋪味道。

1️⃣月半灣拿破崙($43)

2⃣️芒果西米露($32)