2024-09-26
2人龍蝦套餐WM 龍蝦海鮮湯碗湯好大碗 仲要有濃濃嘅龍蝦味 入面仲有龍蝦肉同魷魚 好足料👍🏻巴馬火腿凱撒沙律有一兜細細兜嘅沙律做前菜 有好多沙律醬 就算我朋友唔鐘意食沙律都食晒🤣波士頓龍蝦薄餅一嚟到嘅時候係熱辣辣嘅 熱到啲芝士都仲起緊泡泡 啲芝士多到可以拉絲 仲要配薄批脆卜卜 我個個frd都食到舔舔脷😋龍蝦汁帶子海鮮芝士焗長通粉平時啲焗飯焗意粉都比較少用龍蝦汁 所以今次呢個味都幾特別 份量都好足夠 而且長通粉唔會淋晒之後我哋仲叫咗兩個甜品柚子海鹽蘋果金寶蘋果金寶就食得多啦 加埋柚子海鹽醬就真係少啲啦 平時都係加雲呢拿醬 今次呢個有幾特別 仲有好香嘅肉桂味添WM自家製蛋糕 今日嘅自家製蛋糕係芝士蛋糕 好Creamy好重芝士味 下次都可以再食百香果冰紅茶最後飲品方面 百香果冰紅茶唔使加錢 所以我哋就叫咗兩杯百香果冰紅茶 味道不過不失 唔會好甜 唔使加錢嘅特飲嚟講都算幾抵飲🤣
WM 龍蝦海鮮湯
巴馬火腿凱撒沙律