接朋友放工去食飯 佢一早就book 定枱😚 原來我地今日食日本野🇯🇵我地坐底職員好詳細咁介紹特色餐牌 聽完之後好想試下象拔蚌同原條日本空運魚 最後都係決定食魚 好似特別啲😀魚每日新鮮運到 有幾款唔同魚揀 手快有手慢冇😆 我地好早到左 所以仲有好多款揀 我地揀左蓮子鯛 魚質鮮甜又帶啲咬口 擺盤仲勁靚😍 刺身就咁食都好好食 但用魚包住特調過既蘿蔔蓉 再沾醋食 就更提鮮 鮮味無窮😋魚骨仲可以+$20 用尼煮烏冬 魚湯乳白色已經好吸引 裡面仲加左京蔥 金菇 娃娃菜同本菇 湯底好難唔鮮甜🤭 另外仲叫左款餐廳熱賣既天龍卷 上枱有啲嚇親😳咁巨型既 外層係炙燒過既三文魚 中間包住天掃羅巨型蝦🍤 三文魚好有火味 而且入口即化☺️ 🍤炸皮脆卜卜 肉質彈牙 成個飯卷口感非常豐富雖然唔係叫好多野食 但每份野食都份量十足 已經食到好飽 cp值好高 食埋條新鮮運到既鯛魚 人均都只係$300🤫

• 天龍卷
  • 時令日本空運魚刺身