2019-08-30 102 瀏覽
呢間係女人街兩旁既小店,門面望落唔算起眼,見佢價錢都幾平就照入去試試~店內裝修都舊舊地,咁啱坐正張梳化仲要裂開晒..... 坐得唔舒服感覺就有D扣分啦!食物方面,今次叫左炭燒豬頸肉石鍋飯($51) 豬頸肉味道還可以,配料擺得好滿,但係男友表示r晒頭,話唔知原來中華沙律可以熱食😅😅 石鍋飯好夠熱但都食得出D飯煮時加得太多水黑椒汁紐西蘭西泠扒配薯條($57) 一路比menu第一個鐵板豬手fake左,以為呢個西冷扒都係鐵板上(失望左),西冷食落好普通,完全係厚版大家樂早餐果塊牛排......(又再失望左)另外仲叫左兩款小食,照燒鰻魚($49) 同蒜香蜜糖雞中翼($29)開初點餐見到呢個價錢,諗住塊鰻魚會有番咁上下size,點知得我手掌咁大~Anyway 雞翼幾好味~飯麵類既套餐都有送餐湯(拉麵除外)&熱飲1杯忌廉湯,落無咩味......餐飲可以半價轉其他飲品,我地叫左草莓乳酸&芒果沙冰草莓乳酸得個甜味,感覺唔似飲緊乳酸,芒果沙冰飲落唔太甜但就無咩芒果味......整體黎講,呢間餐廳比我感覺只係便宜取勝,50零蚊一個餐(雖然旺角應該都揾到其他平野食),但係食物質素真係有待改善啊~

食物方面,今次叫左炭燒豬頸肉石鍋飯($51)

黑椒汁紐西蘭西泠扒配薯條($57)

飯麵類既套餐都有送餐湯(拉麵除外)&熱飲1杯
忌廉湯,落無咩味......
餐飲可以半價轉其他飲品,我地叫左草莓乳酸&芒果沙冰

2019-08-10