2017-03-16 3874 瀏覽
晚飯時間唔算多人,當日我地入去時得我地一枱客,但坐坐下都有d人入黎食甜品!我地果日食set dinner,都要$150 - $190 一set,唔算好平,但食物分量好大,所以以呢個價都抵食!1 個dinner set 有沙律,主菜,甜品,飲品!好少見有餐廳set dinner包咁多食物!沙律 - 女仔店員好細心介紹沙律入面有咩材料,味道ok意大利雲吞 - 好大碟,唔算細食嘅我都食唔哂!幾好食,細細粒易入口,個汁好濃菇味,但稍嫌有d太'利',好creamy,食到最後有少少滯羊脾 - 同行友人食,聽佢講唔'騷',肉質都淋!跟餐甜品 - 成份窩夫,仲有得揀雪糕!好食,即整嘅,窩夫仲熱同有少少脆!跟餐飲品 - 泡沫咖啡係要加錢的,但忘記了加幾錢!咖啡整得唔錯,好香濃,拍得住咖啡店整果d位置雖然唔易揾,但值得去,有機會會再去幫襯!員工態度好好,會主動介紹食物,飲品比我地,仲叫我地可以慢慢食 ,慢慢坐!由於佢所有野即叫即整,所以等野食時間比一般餐會長少少,但勝在食物夠熱,亦好食!

沙律
沙律 - 女仔店員好細心介紹沙律入面有咩材料,味道ok
意大利雲吞
羊脾
羊脾 - 同行友人食,聽佢講唔'騷',肉質都淋!
甜品  窩夫
泡沫咖啡

位置雖然唔易揾,但值得去,有機會會再去幫襯!

2016-12-29
  • 窩夫