2009-03-25 11 瀏覽
同女友慶祝,想揾間有情調嘅餐廳,經朋友介紹下决定去呢間。上到去個Waiter已經nice咁帶我坐,原來呢到剩係食set manu。以為好小選擇,但一睇發覺個set manu有8個頭盤,2個湯,8個大盤,6個甜品比我選擇,之後個waiter走埋細心介紹。(呢part 好滿意)頭盤order鵝肝,生蠔,(鵝肝夠大,有70gm,蠔有3隻好fresh)蠔周打湯,牛油果什菜湯(都好多什菜,女友最鐘意)大盤, 聽個waiter介紹羊扒(好juice)白酒蜆意(味道好好)甜品,心太軟朱古力cake 2 個 (個甜品唔太甜,好出色)有Coffee or Tea 都係 $298 一位 低比另外呢到有好多wine選擇,個waiter又肯慢慢介紹,有d好por嘅feel,order 1 支 $290 都算合理。環境 每張枱都有帳逢間開,好獨立,拍拖一流 呢個價錢好滿意。會再幫襯。
同女友慶祝,想揾間有情調嘅餐廳,經朋友介紹下决定去呢間。
蠔周打湯,牛油果什菜湯(都好多什菜,女友最鐘意)
有Coffee or Tea 都係 $298 一位 低比
環境 每張枱都有帳逢間開,好獨立,拍拖一流
呢個價錢好滿意。會再幫襯。
2009-03-25
紀念日