2022-12-07 49 瀏覽
紅蔥頭Holic IG今日同friend一齊去學校附近食飯 因為學校canteen嘅野食實在食到我地覺得好悶☹️🥹🥹🥹 置富都會有間餐廳未試過 見到佢個下午茶都幾吸引喎💕 所以就去試下🤓🤓 覺得幾好食又抵食 下次可以再去都值🤓焦糖玉桂法式西多士配雪糕球 $52Caramel Cinnamon French Toast好正🥰 玉桂我超中意 朋友平日麻麻中意玉桂 但佢都覺得幾好 唔錯咁話喎 撈埋雪糕perfect match😻😻.烤棉花糖吐司 $46Marshmallow on toast棉花糖好正 仲拉到絲🥰🥰 好香 唔會太甜 棉花糖同朱古力🍫醬都幾夾呀👍🏻👍🏻多士烤非常脆 咬落好正 棉花糖同多士中間仲搽咗少少牛油🧈架‼️‼️ 所以成塊多士都超香🥰🥰 真係推薦大家嚟食呢個🥹.大家可以平時經過黎食下lunch/ tea 真係好抵食 學生仲要有優惠架😻😻 好岩我地呢啲學生哥去食💕💕.整體推薦指數: 4.5/5
紅蔥頭Holic IG

焦糖玉桂法式西多士配雪糕球 $52