2009-06-01
好耐之前食過中環大吉既放題, 不過不失啦, 所以今次去尖沙咀大吉都有少少期望既.一去到, 嘩~ 坐位超迫仲要係櫈貼櫈, 加上樓底矮所以人聲好嘈, 如果小情侶要談心既就千祈唔好黎, 我覺得呢間舖最適合一大班朋友"柴娃娃"食飯就最好!講番食物, 大致上都好好喎! 刺身鮮甜, 燒物惹味, 天婦羅有水準 (一定唔會食到一口炸漿), 煱物足料, 汽水任飲, 有coupon只係$158/人, 仲想點?! 以呢個價錢黎講絕對抵食, 早前我食過中環吉x既放題, 嘩~ 每件食物都細細粒又霉霉地, 以後都唔會再去呀.一定要食既食物包括有:- 刺身 (三文魚, 蛋同埋甘蝦都好)- 鐵板牛柳粒- 焗蠔- 蝦天婦羅- 燒牛仔骨- 燒雞翼- 蟹粥- 海鮮窩唔好對佢地既服務有好大期望, 講真佢地真係好忙 (唔夠人手嘛), 咁甩單漏單都可以理解既, 但個次我地去就無漏單囉. 至於waitress既態度都ok既, 起碼唔會黑面只係笑容牽強左少少jei, ok啦.

一定要食既食物包括有:
- 刺身 (三文魚, 蛋同埋甘蝦都好)
- 鐵板牛柳粒
- 焗蠔