2017-08-24 1861 瀏覽
同事介紹話哩度好抵食 今日同3個frd唱完個happy hour就過尼試下啦有兩個鋪位既 我地坐個邊係舊色酒樓既裝修 坐得唔太滿一坐低樓面已經放低左一渣橙汁同竹庶水話係任飲既 另外啤酒都係任飲我地叫左個4人餐 基本上都係十分鐘內所有野上哂枱加左$40伊面底 佢係2隻龍蝦仔加另外大舊D既龍蝦肉 芝士汁超好食 龍蝦肉有咬口絕對唔係霉哂個D通常都係白灼先食得出係咪新鮮 哩個又真係冇令我地失望D蝦哩個價錢尼講超值啦 大大隻仲係爽口嫁堝有個樓面見我地有D狼狽就幫我地將D鮑魚整到離哂殼 抵讚啦不過鮑魚就冇乜味要靠豉油炸得唔錯 皮脆而且陪哂味 肉都唔鞋同普通菜差唔多啦 好難整得唔好食個餐仲有一條蒸魚同蒸扇貝掛住食唔記得左影相條魚冇乜特別 可能蒸過龍 魚肉有少少UN不過扇貝唔錯 蒜蓉粉絲蒸 好香蒜味 總之就好味啦!!大概$200一位 有咁多野食 超抵啦不過有樣野不得不提 有個企海鮮位既人就用少少語言偽術氹我朋友話個餐仲包聖子/瀨尿蝦好彩有個醒D既FRD走出去搞清楚知道係要另外加錢 要小心D喇 不過野食係唔錯既 但做生意要老實嘛
有兩個鋪位既 我地坐個邊係舊色酒樓既裝修 坐得唔太滿

同普通菜差唔多啦 好難整得唔好食
個餐仲有一條蒸魚同蒸扇貝
掛住食唔記得左影相
條魚冇乜特別 可能蒸過龍 魚肉有少少UN
不過扇貝唔錯 蒜蓉粉絲蒸 好香蒜味 總之就好味啦!!

大概$200一位 有咁多野食 超抵啦
2017-07-30