2015-03-18
今天有時間, 所以去左試下新野依間系太和商場中間 見佢入面啲客食的野好似幾正所以決定入去試試價錢又吾算太貴, 2個人加埋食左$131仲有2杯野飲 落單個姐姐好熱情, sell左一個叫部隊套餐, 好似打邊勞咁既物體, 但見到有幾個人系入面食到熱死咁, 所以無簡到 ______________________________我食左卡邦尼意粉- 佢仲送埋蘑姑蘇皮湯 (其實我都系比佢個湯吸引我黎)其實個意粉面頭啲料真系好足,仲焗得好好味但系同其他餐廳有個同樣我吾中意的地方就系中間啲意粉無味_______________________________家中女人食左個一口豚肉三文魚冷面 佢個set meal 送左個面屎湯, 吾錯吾錯女人仲話啲冷面同三文魚配得好好, 佢啲冷面其實系雪涷左既意粉, 不過又整得幾好食但系個豚肉真系要扣分 , 兩舊一樣, 我一咬落去佢啲吉列皮好硬, 硬到有啲吾想食______________________________餐廳坐得其實真系好舒服但系位置系商場中間系咁比人望住食野好似感覺怪怪地其他野都 GOOD GOOD GOOD
今天有時間, 所以去左試下新野
依間系太和商場中間
見佢入面啲客食的野好似幾正所以決定入去試試
價錢又吾算太貴, 2個人加埋食左$131仲有2杯野飲
其實個意粉面頭啲料真系好足,仲焗得好好味
但系同其他餐廳有個同樣我吾中意的地方就系中間啲意粉無味 _______________________________
家中女人食左個一口豚肉三文魚冷面
佢個set meal 送左個面屎湯, 吾錯吾錯
女人仲話啲冷面同三文魚配得好好,
佢啲冷面其實系雪涷左既意粉, 不過又整得幾好食
但系個豚肉真系要扣分 , 兩舊一樣, 我一咬落去佢啲吉列皮好硬, 硬到有啲吾想食 ______________________________
餐廳坐得其實真系好舒服
但系位置系商場中間系咁比人望住食野好似感覺怪怪地