餐廳: 大家樂 (香港商業中心)
資訊:

2021-10-31 176 瀏覽
屋企人見反正已經系一田 所以就叫順手買個3餸套餐反去做晚餐 分別叫左 燒味雙拼 茄子雞球 同咕嚕肉燒味雙拼既切雞完全吾吸引 好似擺左好耐咁茄子雞球 茄子比較多 但吾緊要 因為茄子入味 系好食既😋 但吾中意茄子既人就要慎選咕嚕肉 味道吾錯 吾會好粉 顏色都相對吸引🤣然後我地加左$15。有兩份白飯 糖水 同一份灼時菜 加左$5 多一個奶凍 加埋都系$120 三個人食平均$40一個人 系抵既 PS 因為晚飯多人 我地反到屋企發現少左個奶凍無比 諗住應該無得拎反了因為單系佢比餐我地時反還比櫃枱了 打到去大家樂 個經理意料之外勁nice 話吾緊要 佢拎反過黎比我地 呢個service真系好窩心! 👍🏻👍🏻👍🏻
屋企人見反正已經系一田 所以就叫順手買個3餸套餐反去做晚餐

咕嚕肉 味道吾錯 吾會好粉 顏色都相對吸引🤣

糖水
灼時菜

2021-10-30
20 分鐘 (外賣自取)