2021-07-01
2063 瀏覽
⭐️八月花⭐️📍:屯門V City商場M-50號舖(旺角,九龍塘,銅鑼灣都有分店)⏰:7:30am-3:00pm,5:30pm-9:30pm💰:人均$100-$200⭕️: 現金,信用卡,銀聯🚗:即日消費$500以上,可免費泊車1小時(假日$800)👉🏻片皮鴨自選四位套餐 💰498(另收茶位加一)總共五樣小菜🙌🏻🙌🏻🌜金陵片皮鴨(一隻配12片麼麼皮)🌜時菜鴨骨湯🌜清蒸沙巴龍躉仔🌜再加自選小菜兩款(原粒乾蔥豆豉雞、豉汁帶子蒸豆腐、桶子豉油雞、招牌燒味雙拼、菠蘿咕嚕肉等等。。。)🌟又要隆重介紹片皮鴨 啖啖肉 份量4人食都足夠 不過片皮鴨比較油 多脂肪 可能到後期就會好濟。。食物份量都足 👧🏻🍼同友人都食到好飽 友人覺得佢個燒味雙拼好好食 比其他出邊嘅高質素!!所以如果自選小菜 會推薦叫招牌燒味雙拼!本人認為鴨骨湯都可以 我見到湯係用鴨肉煲 所以都濃郁既 會有鴨肉嘅香味 足料👍🏻👍🏻🌟大約七點左右 套餐就好快賣完 所以如果要食嘅就提早六點好食飯啦🙌🏻🌟食物質素都算中等 環境都比較靜 座位寬敞 可以儲yuu積分!!但係要提早排隊 都比較多人食 帶定頭盔先 👧🏻🍼同友人純粹係因為佢個四人餐抵食先入去食
📍:屯門V City商場M-50號舖
(旺角,九龍塘,銅鑼灣都有分店)
⏰:7:30am-3:00pm,5:30pm-9:30pm
💰:人均$100-$200
⭕️: 現金,信用卡,銀聯
🚗:即日消費$500以上,可免費泊車1小時
(假日$800)
👉🏻片皮鴨自選四位套餐 💰498(另收茶位加一)
總共五樣小菜🙌🏻🙌🏻
🌜金陵片皮鴨(一隻配12片麼麼皮)
🌜時菜鴨骨湯
🌜清蒸沙巴龍躉仔
🌜再加自選小菜兩款
🌟食物質素都算中等 環境都比較靜 座位寬敞 可以儲yuu積分!!但係要提早排隊 都比較多人食 帶定頭盔先 👧🏻🍼同友人純粹係因為佢個四人餐抵食先入去食 亦都係純粹介紹CP值高 價錢同食物成正比 有個句講個句 完全冇考慮其他因素🙏🏻🙏🏻如果無咗個四人餐 我都唔會踏入去食🥲🙏🏻 請不要責罵 謝謝🙌🏻
#香港美食 #平民美食 #屯門美食 #屯門 #旺角 #香港 #美食 #高質 #mk #hkfood #hongkong #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #片皮鴨 #八月花