2012-10-19
不嬲都喜歡四圍去試ALL DAY BREAKFAST, 原因是假期瞓到晏晏也可以食到早餐個日行行下街,竟然發現了旺角鬧市中的ALL DAY BREAKFAST~即刻要入去試一試~一定要試試我最喜愛的Egg Benedict賣相一流!!! 個荷蘭醬勁香!!! 加埋個流哂心ge蛋黃真係好perfect!!!鬆餅熱辣辣,好味~~~而我朋友就叫了Classic Breakfast 炸薯角好好味~好脆炒蛋好滑~~~只是略嫌多士不夠熱一向為食ge我...當然少不了叫埋甜品先滿足~~~叫了鴛鴦味的WAFFLE, 可以1次過可以試混2種味道(原味+朱古力)即叫即製, 好快就黎了, 我同朋友不約耐同"嘩~~~"了一聲,勁 足 料!!!!!!!!!! Waffle勁大舊,熱辣辣~ 再佩上雪糕球, YUMMY YUMMY!!!總括所有, 價錢比平時出面食開的all day breakfast便宜, 但質量相約~所以我一定會再ENCORE的!!!
即刻要入去試一試~
一定要試試我最喜愛的Egg Benedict
鬆餅熱辣辣,好味~~~
而我朋友就叫了Classic Breakfast
炸薯角好好味~好脆
炒蛋好滑~~~只是略嫌多士不夠熱
一向為食ge我...當然少不了叫埋甜品先滿足~~~
所以我一定會再ENCORE的!!!