2019-01-04 756 瀏覽
睇報紙見到有自助餐coupon, 計落都係200蚊位, 一於同屋企人黎試下.每人送半邊芝士焗龍蝦仔, 都唔細隻, 有手板咁大. 芝士味唔太搶, 清清地無咁易漏, 龍蝦肉質爽口彈牙, 鮮甜多膏.另一款芝士焗蠔, 呢款就任拎既, 蠔唔算好大隻, 不過食落有咬口, 有蠔味夠鮮.熟食仲有魚柳, 好滑溜. 豬仔骨夠入味唔韌. 咖哩雞都幾夠辣, 雞肉夠滑, 飽肚既有糯米飯, 應該冬天先有, 夠乾身入味, 仲有炒麵唔算好腍.蘑菇湯有濃郁既蘑菇味, 唔會好稀, 夠暖胃.手拉PIZZA好脆口, 幾款甜品既蛋糕都夠軟熟, 唔算好甜, 食多幾件都OK.食到飽飽地有西瓜同哈密瓜, 好爽口, 唔會太甜, 可以消消濟.懷舊啫喱杯, 一路食一路想起細路仔時亞媽整比我食既情景.

熟食仲有魚柳, 好滑溜. 豬仔骨夠入味唔韌.
蘑菇湯有濃郁既蘑菇味, 唔會好稀, 夠暖胃.
懷舊啫喱杯, 一路食一路想起細路仔時亞媽整比我食既情景.