2024-03-21 67 瀏覽
一.漢堡最近去咗荃灣嘅一.漢堡,食咗佢哋嘅全日套餐,價錢$58,學生價更加吸引只需$48。以下係我嘅食物評價:澳洲和牛漢堡首先講下呢個澳洲和牛漢堡,真係令人驚喜。和牛即煎,保持咗肉質嘅Juicy同埋有肉味,大大塊嘅肉食落去真係好滿足。仲有,塊麵包都煎過,加咗啲香脆感,同和牛嘅搭配簡直完美。黑松露薯條薯條部分,佢哋炸得外酥內軟,加上黑松露醬,味道層次豐富,真係好難抵擋。每條薯條上面都撒咗芝士粉,令味道更加提升,食一條又一條。唐揚炸雞鎚炸雞鎚做得好好,外層酥脆,裏面肉質保持Juicy,搭配特製醬汁,每一口都係滿足感爆棚。啤酒脆漿炸大啡菇配黑松露醬呢個大啡菇真係大粒又好食,外層啤酒脆漿炸得恰到好處,熱辣辣嘅配上黑松露醬,真係非常適合作為開胃菜。
一.漢堡

澳洲和牛漢堡