2024-11-03 150 瀏覽
今日經過彌敦道見到有間Cafe 見食物有好多款選擇 仲有我最愛嘅All day breakfast 下午茶餐都係六七十蚊到 好似幾抵食 一於試下先😋🍝明太子珍珠帶子意粉雖然係下午茶餐但份量好足夠 好多粒珍珠帶子 好彈牙 每條意粉都掛滿滿既明太子 帶有少少微辣好開胃 面頭有少少芝士碎加咗分🧀配上餐湯南瓜湯🥘🍳 All day breakfast 全日早餐好豐富 大大條香草豬肉腸 薯餅脆卜卜 窩夫外脆內軟加埋楓糖糖漿更加美味,仲有雜果乳酪好fresh 特別之處係玉子燒味既炒蛋 甜甜地又幾好食😂嘆埋杯Americano 就滿足了☕️套餐可選飲品或餐湯🍗柚子胡椒炸雞軟骨淡淡嘅柚子香 熱辣辣又香口 炸得十分酥脆📍 Cafe Addict (佐敦)佐敦彌敦道221號地舖

🍝明太子珍珠帶子意粉

🍳 All day breakfast

🍗柚子胡椒炸雞軟骨
淡淡嘅柚子香 熱辣辣又香口 炸得十分酥脆

📍 Cafe Addict (佐敦)
佐敦彌敦道221號地舖