餐廳: The Trafalgar Brewing Company
資訊:

2020-09-03 682 瀏覽
間嘢喺公司附近,之前夜晚黎過一次架啦,都覺得啲野食唔錯👍🏻不過夜晚多數啲人都黎飲酒嘅😺所以佢嘅裝修都偏暗,特別有情調啊!我同同事差唔多12點黎到,佢啱啱開門,開頭只有我地“包場”😹😹每張檯都放左個set lunch餐牌,而我呢個就喺 蘆筍菠菜意大利飯,呢個set有湯或者三文魚沙律、主食、飲品、甜品一件🥰👍🏻😋價錢只係$54,唔洗加一,真係幾抵👍🏻碗意大利飯好多蘆筍同菠菜,落足料!而且食落唔會太膩,飯上面仲鋪滿芝士😻係一個滿足嘅午餐啊👍🏻👍🏻

蘆筍菠菜意大利飯
2020-09-03