2023-09-02
海鮮丼一碗有兩個食法好抵食👍🏻,首先食左兩片魚生先再將特製的鮮魚高湯淋上變成鮮魚湯漬飯,配上鮭魚卵拖羅蓉,口感讓人一試上癮難以忘懷。晴空 2人餐有以下幾款食物:1⃣️ 廚師推介刺身5點:拖羅、三文魚、海蝦、油甘魚、帆立貝2⃣️ 煎三文魚野菜沙律3⃣️ 豆腐魚餅 明太子釀雞翼4⃣️ 蒜片黑椒安格斯牛扒金菇5⃣️ 醬油煮時令魚6⃣️ 壽司🍣中拖羅、海膽、白身魚、深海池魚7⃣️ 大蜆清湯8⃣️ 日本哈密瓜🍈x日式蛋捲廚師推介刺身 5點,刺身鮮味多汁,特別是中拖羅入口即溶而魚味濃郁,完全無筋👍🏻,🍣 煎三文魚野菜沙律清爽可口,絕對是夏日的最佳選擇!🥗 豆腐魚餅明太子釀雞翼口感鮮嫩,明太子有少少甘辣鮮味完美融合!😋 蒜片黑椒安格斯牛扒金菇食到唔想唔夠喉,知我牛魔一有好食牛就會😋😋肉質鮮嫩保留到牛的味道,滿足你對食肉要求!🥩 醬油煮時令魚鮮嫩多汁,醬油的滋味讓人回味無窮有蘿蔔炆得好入味,魚都好鮮成舊都食晒😂!🐟 壽司的新鮮度和味道都很棒,海膽壽司填滿成個軍艦,一啖食晒佢好滿足超鮮甜,一次滿足你對壽司的所有幻想!🍣 大蜆清湯清爽鮮美🍲 日本哈密瓜🍈甜甜剛好,日式蛋捲的組合!🍈🍳
晴空 2人餐有以下幾款食物:
2⃣️ 煎三文魚野菜沙律