2019-08-09
今日去銅鑼灣睇完電影,係附近Fashion walk 有好多食肆,見Coedo taproom 有抵食lunch semi buffet 所以就行左入去試下。Lunch buffet 既main courses 有六款野選擇,中、日、韓式都有。我叫左個日本芝士豆腐沙律🥗同鰻魚石頭鍋飯。然後可以自己出去任飲日式熱湯、沙律、玉子燒、冷盤魚同甜品等(日式抺茶布丁🍮、麻糬紅豆)前菜食完沙律同飲完湯都飽飽地😂😂跟住都食日本芝士豆腐沙律🥗呢個沙律既豆腐好清甜,同有豆香,中間食食下仲有芝士,而且好大份,唔會唔夠飽。想減肥同素食人士岩哂👍🏻而個鰻魚飯好大碗,二人食都食唔哂,可能又食左餐前小菜🙈最欣賞個飯有飯焦😍😍好少石頭鍋飯係有飯焦,因為通常係煮好放進鍋入。而且條鰻魚好大條,分左兩截!加埋配菜,好正👍🏻最後食埋個甜品就完美😄😄服務員仲好nice 咁留意到隔離台未食甜品,主動幫佢地拎叫佢地試。最正係抺茶布丁,真係好滑好香濃😍😍😍聽聞呢間仲好出名手工啤同串燒,因為我地太早去未試到😉希望下次宵夜時段再去先😎
前菜食完沙律同飲完湯都飽飽地😂😂跟住都食日本芝士豆腐沙律🥗呢個沙律既豆腐好清甜,同有豆香,中間食食下仲有芝士,而且好大份,唔會唔夠飽。想減肥同素食人士岩哂👍🏻 而個鰻魚飯好大碗,二人食都食唔哂,可能又食左餐前小菜🙈最欣賞個飯有飯焦😍😍好少石頭鍋飯係有飯焦,因為通常係煮好放進鍋入。而且條鰻魚好大條,分左兩截!加埋配菜,好正👍🏻