2023-06-12
👧🏻😋👅🍽✨抵食semi-buffet-Give Me 5 🇭🇰 觀塘鴻圖道90號5樓 🇭🇰-✋🏻自助吧有沙律, 熱盆, 餐湯, 甜品, 新鮮水果, 雪糕, 連紅白餐酒都係任飲!✋🏻成個lunch semi-buffet 係1200-1500, 慢慢食都唔怕, 而店員都好勤力fill野; 我見甜品區同熱食refill時都會轉款, 如果想試最多款記住一開波就去拎🤣✋🏻Main course有10個選擇咁多! 仲要唔只西式, 印度同日式都有-🐂 自助吧+澳洲肉眼扒(8安士)配燒汁 $168💯肉眼扒肉嫩多汁, side有薯蓉同埋烤過嘅雜菜, 配上黑椒燒汁同香草好正-🐑 自助吧+燒澳洲羊T骨配燒汁 $158✨羊T骨夠肥, 7成熟岩岩好肉質軟滑-🍰甜品💯D蛋糕全部細細粒, 試左好多好多款都唔會太飽, 朱古力勁濃郁!💯木糠布甸都好好味, 質地smooth, d cream唔會太假, 任食來講超高質-🍲熱盆, 餐湯✨港式咖喱魚蛋蘿蔔, 燒賣, 炸餃子, 魚餅✨龍蝦湯配熱辣辣意大利包😋
抵食semi-buffet
🍰
甜品
🍲
熱盆, 餐湯
✨港式咖喱魚蛋蘿蔔, 燒賣, 炸餃子, 魚餅
✨龍蝦湯配熱辣辣意大利包😋