2019-09-25
• Steak Lunch Set •💵Price: $198🍴Food: 4/5❤️-中環唔只soho區有正既steak lunch食,雲咸街呢邊都有,價錢亦都算合理👌🏻尤其因爲佢dinner係貴好多,咁相比之下就會覺得佢個lunch其實都算抵😆睇到佢個前菜其實都幾豐富,佢個麵包唔係平時一般既牛油麵包,係油炸既麵團黎,係意大利北部好流行食既麵包。外表有少少似酥皮、中間空心,但食落個皮又比酥皮韌少少,不過係幾好食既!跟住有蕃茄肉丸、火腿、mozzarella芝士,無影到既仲有一碟菇同椰菜,食完前菜都已經飽左一半🤭然後main course有steak & chips, 薯片似係Lays既bbq味😂而個牛扒都幾好食,好鬆軟,生熟度掌握得岩岩好,食落牛味重又無渣,對於lunch set黎講其實已經達標,應該會再黎食😛
💵Price: $198
🍴Food: 4/5❤️