2022-09-27
⭐️Project Tasting ($220 p.p.) 見到呢間餐廳嘅tasting menu幾抵~ 每人可以揀一個前菜+一個主菜,再兩個人share一份甜品~ 性價幾好而且份量好多!食唔曬可以拎走唔好浪費~💫 Beef Tartare ($120) ❤️8.5Beef Tartare 鹹香味重,加上上面有芝士,配埋麵包食幾惹味,十分唔錯!💫 Tuna Carpaccio ($95) ❤️8.0吞拿魚份量幾多,調味相對beef tartare 較清新,感覺開胃啲~💫 Carbonara Pizza ($160) ❤️8.0新鮮出爐嘅pizza係唔同啲,熱辣辣特別好食😍餅底好軟熟,上面主要有番茄醬、煙肉同埋半熟嘅鵪鶉蛋,真係好邪惡! 相信冇咩人會唔鍾意呢個口味🙊💫 Tartufa Pizza($180) ❤️8.5呢款嘅黑松露味勁香😍 唔單止啲芝士有黑松露醬,pizza上面仲有火腿同埋一片片嘅黑松路🤤 作為松露fans嘅我就鍾意呢個口味多少少喇🥰💫 Pici Tiramisu ($65) ❤️8.0Mascarpone cheese勁滑😍 雖然酒味唔重,但手指餅又濕潤,咖啡味又突出🤤 難怪咁多人
💫 Beef Tartare ($120) ❤️8.5
💫 Tuna Carpaccio ($95) ❤️8.0
💫 Tartufa Pizza($180) ❤️8.5
💫 Pici Tiramisu ($65) ❤️8.0
Mascarpone cheese勁滑😍 雖然酒味唔重,但手指餅又濕潤,咖啡味又突出🤤 難怪咁多人鍾意食pici 嘅tiramisu🤤