餐廳: can‧teen
資訊:

2018-08-01 1808 瀏覽
夜晚金鐘依頭搵野食,見到米粉餐連野飲$36蚊,抵啊,仲要平時lunch 都無咁平,咁就決定食米粉餐啦~我揀左雙拼揀左魚肉春卷貢丸米,配熱奶茶~點知一望兜粉.....我以為叫左大腸米線!!!心諗魚肉春卷個樣應該似南記粉麵出品差吾多款&顏色,點知...一見到個碗當堂呆左一下,4舊仔咁偏深啡色既...竟然係魚肉春卷!!!食落係翻炸又翻炸又翻炸個d味雖然貢丸同奶茶味道都正常,但整體賣相同魚肉春卷既味道真心失望😞

我揀左雙拼揀左魚肉春卷貢丸米,配熱奶茶~

點知一望兜粉.....我以為叫左大腸米線!!!

魚肉春卷貢丸米粉
2018-07-30