2010-01-07
昨晚同honey放工一齊去左呢度打邊爐。9點後有特價, 咁是但la~ 因為之前食過正價係勁貴,所以諗住都唔會平得去邊。我地叫左7碟野,包埋帶子、雪花邦, 跟住叫埋支裝汽水(10蚊有3支)我地叫左1支。仲叫埋醉雞煱。所有食物都好新鮮, 同埋份量剛剛好呀, 唔多唔少。尤其個醉雞,勁正, 冇乜酒味, 但好香, 一直滾到尾都係好清, 因為出邊食個d食一陣就濁晒lu, d湯好清好甜呀。跟住d海鮮好新鮮, 係食到鮮甜, 不過冇叫蝦, 因為見到個個食都唔太新鮮。炸魚皮- 呢個good呀, 出面個d係炸到黑色, 呢個係剛剛黃色, 滾完之後個湯唔會濁ga。其余個d ok la~不過諗都諗唔到個價錢, 兩條友$118!!!!!!!!!!!!!!!勁抵呀~>.< 唔得, 下次再食過~
其余個d ok la~
勁抵呀~>.< 唔得, 下次再食過~