餐廳: 魚願以嚐
資訊:

2020-06-20 474 瀏覽
因為魚願以嚐唔喺大街,差啲搵佢唔到。差不多到嘅時候致醒起自己身上現金九十文都唔夠,但又唔想行返轉頭,就繼續去啦。終於等到位之後,問過侍應唔收卡,佢叫我食完致去撳,返來比錢,超好人得知佢唔收加一之後,哈!我夠現金食我好鍾意食嘅鰻魚($82)。心情大好,食咩都特別好味。成碗飯係OK及格,不輪肉質同味道都唔特別標青,不過超級巿場買條 cheap cheap 原條鰻魚都六十幾七十文,家陣成個套餐都只係$82,超抵!最衰,佢冷氣唔流通,有點熱。
因為魚願以嚐唔喺大街,差啲搵佢唔到。

原條鰻魚飯定食

最衰,佢冷氣唔流通,有點熱。

2020-05-29
15 分鐘 (堂食)