2021-04-30
朋友帶我嚟呢間超級有格調嘅餐廳,堂食坐位唔多,大概7 張嘅2 人枱,星期一嚟到,好彩都唔駛點等就有位。Uji matcha tiramisu Latte (cold) $58好喜歡餐廳有心思,連杯墊都有品同同襯過咁😃 呢杯分咗三層,最上面仲有一條 lady fingers, 侍應介紹話成條浸落去食,滿滿嘅抹茶粉😍😍 Uji matcha red beans Latte (cold) $58個杯真係好有特色! 好似富士山🗻 形狀; 紅豆甜甜地,剛剛同有少少抹茶微苦澀味配合得啱啱好 芝麻脆脆雞翼 (3 隻) $68香脆可口,但份量少咗d, 得3 隻.... 價錢唔算好相宜海膽醬大蝦意大利麵 $128兩個意粉嘅擺盆都好靚👍🏻 另有海膽醬汁另上,中間都有海膽;鮮蝦都算鮮甜新鮮,配上扁意粉好食!明太子意大利麵 $118 黑魚子醬同蟹子真係一眼望就吸引,用料新鮮,有少少本菇,明太子數量都足料嘅,整體嚟講係好食,但份量都係偏少。甜品種類都有好多,有法式西多士、年糕串、雪糕咖啡、芭菲同軟雪糕🍦但得兩個人,我地就揀咗窩夫試吓 😃八屋奸夫配搭朱古力雪糕 $108HACHIKO black waffle
芝麻脆脆雞翼 (3 隻) $68
香脆可口,但份量少咗d, 得3 隻.... 價錢唔算好相宜
海膽醬大蝦意大利麵 $128
明太子意大利麵 $118
但得兩個人,我地就揀咗窩夫試吓 😃
八屋奸夫配搭朱古力雪糕 $108
HACHIKO black waffle with ice cream
超級大份,兩個人食唔晒,好飽😂 黑色應該係黑糯米,都幾煙韌👍🏻配料有幾塊 Oreo、半條蕉、朱古力粒粒雪糕、幾粒 raspberries, 仲有 picola 嘅朱古力條;都算幾豐富,賣相好睇又好食。