去到糧尾要食平d, 於是搵到呢間五十零六十蚊就可以賣單既餐廳😳。之前有朋友試過太子分店,話佢d 野飲好抵飲,望落都幾吸引。環境細細,好簡潔既木枱木檯。不過坐起最後排既側邊黑色牆身~上面痴住3隻烏英仔。。係咪裝飾黎嫁😵好彩佢無打擾我今朝食左野出黎唔係好肚餓,所以都係叫個拉麵食算,佢仲有好多甜品都好似好正,可惜個胃放唔落。一場黎到點都要飲番杯皇牌飲品,水果茶is my favor😍!!!✨豬軟骨拉麵($56):湯底都幾濃,不過係好濃既味精😖,食慣濃味野既我都覺得重口味同偏咸,感覺好似食緊公仔麵咁,不過一分錢一分貨,其實佢d 配料反而尚算唔錯。✨個蛋雖然顏色有d 暗啞,但都做到溏心效果,幾滑溜的👍🏻✨豬軟骨都夠淋同入味,不過得兩件太少喇~✨朋友請我食左塊叉燒,感覺有d 乾,相比下豬軟骨好食d✨士多啤梨繽紛果茶(+$12): 真係超大杯同足料!!開頭飲個味有d 奇怪,士多啤梨味有d 假,夾埋個茶怪怪地,可能因為係玄米茶既關係。不過飲飲下又幾好飲,督埋d 西柚,青檸,果味都幾出。佢d 生果係超多!兩大舊西瓜,仲有火龍果,紅桑子,蜜瓜,奇異果等等,好少飲水果茶有咁多料👍🏻12蚊真係超抵!!✨另外試

✨個蛋雖然顏色有d 暗啞,但都做到溏心效果,幾滑溜的👍🏻

✨豬軟骨都夠淋同入味,不過得兩件太少喇~

✨朋友請我食左塊叉燒,感覺有d 乾,相比下豬軟骨好食d

✨另外試左啖朋友個洛神紅莓果茶, 呢個仲好飲,酸酸甜甜同個茶味幾夾。

✨總結係飲品反而比食物更吸引~~但勝在價錢經濟,唔收加一每人賣單都係6十零蚊✌️