平時排隊排到人山人海既俺流塩らーめん,想食好耐架啦。Vcity 分店又太遠,咁岩今次做完野平日大慨8點半去到,等左15分鐘就入得。事關平時無機會食(唔想等),又大胃王上身,兩個男人食左超級多野。呢度出名既流塩湯拉面,本身都想試,店員介紹湯底其實都係流塩湯,但只不過其他款式就on top打左其他野落去。重口味既我地就選擇左黑蒜油,同埋芝士辛辣拉面。拉面份量算OK,都有隻蛋都同叉燒。黑蒜油 就穩穩陣陣..辛辣拉面就真係成個辛辣面咁。 塊叉燒就好底讚,事關佢同其實唔同,是燒過的,特別香,好彩我追加左1份。 另外必追加既就係岩海苔,佢會幫你個面昇華到另一個層次。佢呢度有D concentrate 既醬俾你加,黑蒜蓉/柚子胡椒/梅子。膽粗粗咁全部試左少少,但佢地全部都好重味,相信你味覺正常既都唔駛加,因為本身個湯都好夠味。我地叫左好多少食首選推介係個大板流心玉子,有驚喜!夠晒味!另外就係炸雞,炸完又脆又滑。但係豆腐沙拉,味道清身,但個dressing 調味時重手左,偏咸。餃子味道可以但出度黎好似俾人食左兩粒咁。柚子菜就岩鍾意酸野既女士啦。另外不得不提就係佢既梳打水,唔算甜,不是飲到兩罐。

重口味既我地就選擇左黑蒜油,同埋芝士辛辣拉面。

我地叫左好多少食
首選推介係個大板流心玉子,有驚喜!夠晒味!
另外就係炸雞,炸完又脆又滑。
餃子味道可以但出度黎好似俾人食左兩粒咁。
柚子菜就岩鍾意酸野既女士啦。

另外不得不提就係佢既梳打水,唔算甜,不是飲到兩罐。

黑蒜酒熟成濃湯拉麵
芝士辛辣濃湯拉麵
豆腐野菜沙律
正常餃子
玉子大板燒
追加岩海苔/追加玉子/玉子大板燒/柚子椰菜
2017-05-17
30 分鐘 (堂食)
黑蒜酒熟成濃湯拉麵
芝士辛辣濃湯拉麵