2017-05-02
呢間有情調、有氣氛的餐廳, 最讚係LIVE SHOW, 音樂人既精湛表演為氣氛生色不少!店員推介咗點STEAK的話就會免費送oysterfull hand, 我見到呢個都幾特別嘅吸引就一於試下啦店員為我安排一隻手套 呢個手套係可以保護雙手, 免受蠔殼整親, oyster full hand係只此一次, 當我一手拿有六隻咁多, 真係好興奮!自己親手拿的蠔, 的確好有滿足感, 計番落個STEAK要388HKD一啲都唔算貴! 因為一隻蠔平均都要60蚊隻! 我一手拿左6隻, 已經值360蚊啦, ! 絕對超值!Gillardeau 蠔肉肥美、結實而呈彈性,有脆口感覺,質感非常不錯,味道很鮮甜最初是海水味,然後是香濃蠔味10oz USDA Prime Cut Filet Mignon而呢個Filet Mignon多汁,風味和細膩的質感, 唔使點汁已經好好味, 10oz SIZE份量好足, 配菜有青豆, 好爽脆!
店員推介咗點STEAK的話就會免費送oyster
full hand, 我見到呢個都幾特別嘅吸引就一於試下啦
最初是海水味,然後是香濃蠔味