2022-11-14 48 瀏覽
今日同男朋友去呢間餐廳食覺得好sweet,除咗係因為同佢食之外, 嗰杯玫瑰士多啤梨鮮奶真係令我一試難忘,真係好sweet想返尋味。🌹🍓🍼玫瑰士多啤梨鮮奶🌹🍓🍼不能不試!無論外觀定係味道都充滿幸福感覺。粉紅色嘅主體,白色cream上有草莓,已經好靚🥰一飲落去係草莓牛奶嘅味同cream嘅味,好香甜。🐃🔪澳洲榖飼牛肉眼配松露燒汁$198🐃🔪伴碟嘅裝飾都好甜美,紅紅綠綠咁樣,令到食塊牛嘅時候都覺得分外甜😚 軟身嘅牛肉充滿肉汁,加上少少香脆嘅邊,口感好正。🐟🦪🐓西班牙海鮮.雞肉燉飯$268🐟🦪🐓大大舊海鮮,望落已覺鮮甜。要享受海鮮啖啖肉,一定要試呢個。而飯亦都充滿鮮味,伴住雞肉、辣肉腸同墨魚等等嘅海鮮,撈飯一流。另外仲叫左香腸小食,不多講,都係好好味,值得一試。
🌹🍓🍼玫瑰士多啤梨鮮奶🌹🍓🍼
🐃🔪澳洲榖飼牛肉眼配松露燒汁$198🐃🔪
🐟🦪🐓西班牙海鮮.雞肉燉飯$268🐟🦪🐓

另外仲叫左香腸小食,不多講,都係好好味,值得一試。