☞ 我又去百樂中心搵食喇🤣今次去9樓嘅樓上西餐食lunch🙆🏻‍♀️環境好靚,坐得都好舒服,非常適合同另一半拍拖嚟談吓心💓🥂🍴極品黑松露忌廉雜菌意大利粉 Supreme Truffl& Mushroom Pasta($78)❖ Set lunch呢個價位嚟講絕對唔貴!已經包咗湯同餐飲,個意粉好creamy,好香黑松露味,抵食😚🍴10安士特選肉眼扒配時令薯菜 10oz Prime Rib Eye Steak with Daily Sides($208)❖ 我哋呢個揀咗medium rare,都幾重牛味👍🏻不過略嫌筋位會有少少多,好在唔會太難咬。啖啖肉所以食完都幾夠飽😆🍴紐約芝士蛋糕 New York Cheese Cake(+$28)❖ 之後仲嗌咗個cheesecake,份量比較細,但有好香濃嘅cream cheese味,食落啱啱好👅🍴果茶 Fruit Tea❖ 跟餐送嘅,嗌咗一熱一凍,personally會鍾意熱嗰杯多啲,無乜甜味,幾fresh😚

🍴果茶 Fruit Tea