2021-09-01 308 瀏覽
因為我同男朋友都比較鍾意小人啲嘅地方靜靜地,所以我哋行街好少會行尖沙咀銅鑼灣旺角呢啲咁多人嘅地方。🤧🤧🤧🤧🤧因為唔想同人迫,同埋我鍾意靜靜地嘅時候感覺好似成條街得我哋兩個我哋可以好浪漫咁拖住手行街,所以今日你到花都呢度行街。😳♥️其實都唔係好知點解會揀咗呢個地方,就係好隨意行吓行吓然之後就過咗嚟呢度啦。行吓當然會肚餓想食野啦,行過竟然見到一間台灣小食店,二話不說行過去睇吓有啲乜嘢小食好食。👍👍👍👍酥炸杏鮑菇好多粒菇,而且粒粒菇都好好食,仲係好熱嘅感覺應該係啱啱查出嚟所以好食好多。♥️♥️♥️♥️♥️蔥仔餅呢個香港比較少見嘅台灣小食,所以我哋都嗌過嚟試一試 都係有好香蔥嘅香味。

酥炸杏鮑菇

蔥仔餅