朝夕相處,行街打卡,係拍拖嘅日常。今日終於搵到間「四湯八麵」,位於觀塘APM,想要睇電影之前先享受一頓美食嘅你,可以考慮嚟度。🛄🎬🍜呢間餐廳燈光好猛,可以影靚相🤳。「滷味雞翼3隻」嚟開胃,然後叫咗份「私房烤雞扒飯」同一碗「藥膳湯無骨海南雞手工麵」。講真,我同男朋友share食,好開心呀!🐽🍖🍚🍜😋男朋友覺得烤雞扒香香脆脆,牌上一舖嘅醬汁又香又好味。我就係喜歡佢個海南雞手工麵🐔🍜,湯底好有滋味,麵又足夠彈牙,真係惹味!👏👏👏至於滷味雞翼,我哋都讚好!肉質入口即化,味道留住喺口中,真系好滿足🤤😊。我哋兩個人食得好開心,齊齊滿足🈵!來到「四湯八麵」,就係為咗享受美食,分享歡樂嘅時光。我哋一齊嘆咗一餐飯,一齊分享美食,一齊分享歡樂,這就係「四湯八麵」给我哋嘅回憶。😊👍🏻🎉🎊

呢間餐廳燈光好猛,可以影靚相🤳。