九龍灣工廠區除了茶餐廳,一直比較少餐廳選擇,所以就諗住試下呢間工廠內的cafe,誰知食到一肚火。首先講拎飛等位,我同同事拎咗飛等位,突然有一個女仔去reception講聲就入去坐咗,仲要係八個位。問個女店員點解個女仔可以咁快入去,佢就話人地打電話嚟拎飛,那即之後可以早啲打嚟拎飛,但唔叫做book位喎,因為無得book位的。之後有另一位客人嚟到拎飛的客人又係七定八位,個男店員話齊人先可以安排入坐喎,咁鍾意搬龍門佢地玩晒啦⋯⋯等到我被安排入坐,之前打電話嚟拎飛個八人枱都未齊人。安排入座如此混亂,真的無下次。落單都快,但我哋等咗成半個鐘啲嘢食都未嚟,第一次催就敷衍回答話「得架啦,嚟緊」,第二次催才真係睇我哋張單,原來其中一個餐已經賣晒,叫我哋轉其他嘢食。我哋發脾氣才急急送上食物及飲品,建議大家如非有充裕的午飯時間也不要幫襯這間餐廳。至於食物方面,我叫了吉列豬扒烏冬及熱檸蜜,但就嚟咗雞扒烏冬及熱菜蜜,因已經太晏了,個烏就照食。啲雞扒完全無味,仲要熟過頭,啲雞皮連少量油份都沒有,烏冬就正常。同事叫的鰻魚飯就普通。叫咗冬檸茶走飲管當然無理會,照將飲管放入杯內,唉。

叫咗冬檸茶走飲管當然無理會,照將飲管放入杯內,唉。