~孖住食二人餐($158)-蜜糖牛油炸雞(有骨)🍯店主推介甜辣炸雞同埋呢一個蜜糖牛油的口味💁‍♂️,我就比較鍾意食脆身嘅所以就叫咗呢個🤪。想講搭輕鐵返屋企嗰陣一直聞住勁香的牛油味勁肚餓🤧,Feel到側邊啲人都流晒口水🤤。難得拎到返去仲係脆😯,而且揀有骨係會有雞翼同埋雞髀🤩,我就最鍾意食雞翼嘅😜。蜜糖夠多令到味道足之餘又唔會令到啲雞浸到淋晒👍🏻,上面仲擺咗啲粟米片更加有口感或者可以點下蜜糖咁都好食😋。-辣炒年糕🥣掙扎咗一陣食豬肉飯定係落炒年糕🤔,最後揀咗呢個都冇後悔😎。原先望落去醬汁比較水以為味道會唔夠🤭,點知又OK喎😗。味道足有少少辣而年糕又唔會煮得太軟身👍🏻,加埋韓國魚糕同蔬菜一齊食都唔錯😌。-韓式罐裝飲品🥤有我最愛嘅梨汁🍐,朋友就揀咗青提子汁🍇。
~孖住食二人餐($158)
-蜜糖牛油炸雞(有骨)🍯

-辣炒年糕🥣

-韓式罐裝飲品🥤
有我最愛嘅梨汁🍐,朋友就揀咗青提子汁🍇。