2021-05-20 530 瀏覽
好少寫食評,唔係間餐廳個收銀呀姐咁衰,叫外賣食足一肚火一肚氣,都唔會令我有動力寫出來!中午十二點前已經經外賣平台叫定中午外賣,一點去到,收銀阿姐聲大夾惡話收唔到單,因為部機無電,叫我自己搵返外賣平台退錢,佢唔會俾食物我,話係平台做我生意,唔關佢事!態度極差!一句道歉都無!有個呀叔見到我同收銀呀姐講左咁耐,先話俾返個外賣我。個收銀呀姐搞唔掂又唔問老細,剩係趕客倒米!!!之後打去投訴佢,問佢叫咩名,佢話自己叫收銀呀姐,仲cut我線。呢間餐廳本來係我哋北角人飯堂,但請著個咁嘅橫蠻無理收銀呀姐,簡直係倒米。如果阿一豬扒個老闆見到呢個寫評,我強烈建議你炒咗呢個倒米收銀阿姐。不過經過今次,我同我同事唔會再幫襯你!

外賣自取