2024-03-11
想食.拔絲咕嚕肉梗係要食佢signature嘅咕嚕肉🥹真係好掛住呀!次次去到都必食!!性價比極高呀👍🏼拔絲係拉得出又唔會太甜,痴牙!個肉舊舊都好大粒,又彈牙好正!今次我地叫咗2份添呀😆😆最正係無咩配菜,例如菠蘿,椒個啲,唔會妹仔大過主人🤭成碟清哂嘅感覺實在太好了😚紐西蘭肉眼扒里個係朋友話佢好多配菜好抵食🤭有勁多薯條,沙律,都高質㗎!最正係塊牛扒,啱啱好5成熟😍入面好嫩好juicy!!!好食呀!有小小肥咁樣,食落更肥美!!想食.明太子意粉唔會好膩咼!意粉好彈牙,啲汁多到可以掛呀😍好正!帆立貝份量都幾多!!不過我覺得相對就普通啲啦~係外面cafe都食到嘅😆焦糖香蕉配朱古力雪糕窩夫竟然係好似酥皮嘅口感窩夫,重牛油,鬆軟又脆!!仲有朱古力味雪糕,咖啡凍,焦糖香蕉🥳好滿足!凍熱,脆軟,咩口感都一次過有哂❤️
紐西蘭肉眼扒
想食.明太子意粉