👏🏻我真係好鍾意食大排檔 夠風味 夠鑊氣 最近呢間大排檔簡直係人氣之選🌟 佢哋最最最招牌菜就係即燒炭火靚雞🤩 所以一定要嚟棒場 平日都好熱鬧👏🏻 而家大部份餐廳10pm後都開始少人 準備閂舖 😍但呢度開到凌晨4:00am 真正嘅夜繽紛🥳 見到店員都忙到踢晒腳 但態度依然好親善❤️ 仲會問下客人意見 作出改良 值得幫襯&推介💖⭐️招牌即燒炭火靚雞 $198/隻係用大瓦缸高溫碳即場燒制 大約要25分鐘制作時間 記得嚟到要第一時間落咗單先再慢慢睇其他 一上枱個下 果然冇令人失望 好香 好吸引 趁熱戴上手套即刻用手撕開雞肉食 雞油&肉汁相繼流出 未放落口已經流晒口水 先連皮連肉咬一啖雞脾 真心好好食 皮脆肉嫩 味道醃得非常均勻 咸度剛剛好 呢隻雞係出色嘅 嚟呢度唔食真係走寶⭐️星星師傅炭燒豬頸肉 $128呢個餸都係呢度嘅招牌菜🤩 大大碟😋 有蔥蒜辣椒鋪面 肉質爽口 有油香 配合泰式生蝦嘅辣汁 份外香口惹味🤤⭐️酥炸台山蠔 $178酥炸脆感令人好滿足🥰 而且每粒蠔大隻又飽滿🤤 加埋個秘製汁 唔洗講咁多🤭 食過就會明 就係正😝⭐️時菜炒龍躉球 $188鑊氣十足 雖然少少偏油 但好香口🤤 龍躉口感嫩滑 食落覺

⭐️招牌即燒炭火靚雞 $198/隻

⭐️星星師傅炭燒豬頸肉 $128

⭐️酥炸台山蠔 $178

⭐️時菜炒龍躉球 $188
鑊氣十足 雖然少少偏油 但好香口🤤 龍躉口感嫩滑 食落覺得食咗好多骨膠原🥰 好正 芥蘭冇苦味 啱晒我👏🏻
  • 招牌即燒炭火靚雞
  • 酥炸台山蠔