2024-09-21
爆汁生煎包 佢個生煎包寫明唔爆汁可以免費換🤣🤣食落真係好唔錯,皮夠酥脆,包入面啲汁好豐富,肉餡亦都幾鮮嫩。一啖咬落去,真係會爆汁,仲要熱辣辣,大家食嘅時候小心啲喇~招牌擔擔麵 呢間餐廳嘅擔擔麵味道幾香濃,唔會太辣,只係覺得辣味稍重,令到麻醬味未能夠完全散發曬出嚟。麵條Q彈有勁,配搭濃郁嘅麻醬,加埋肉碎同蔬菜,層次豐富,份量亦都唔少!麻醬雞絲粉皮見隔離檯嗰份雞絲粉皮咁大份即刻叫一份,後悔了...因為根本食唔曬😭佢個份量真係好多,雞絲同麻醬嘅配搭剛好。粉皮Q彈有咬口,雞絲鮮嫩多汁唔會柴,麻醬好香濃,食得好滿足,係有啲🤏飽上海排骨湯麵 佢個排骨湯麵湯頭淡淡哋唔會太濃,排骨炸得外面好酥脆之餘,入面肉質軟嫩。平時食lunch或者簡單食個din都係好唔錯嘅選擇~手工豆沙鍋餅 佢個豆沙鍋餅嘅餡都唔少,食落唔會覺得好厚皮,而且豆沙幾清,唔會太甜。外面又炸得啱啱好,唔會成塊皮都好硬,一定要叫返份做飯後甜品!另外佢如果堂食叫滿$60或者叫套餐有豆漿任飲,想講佢個豆漿好香濃,而且唔會得個甜字,係真係幾香豆味。我完全接受到淨係飲豆漿🤣
招牌擔擔麵
麻醬雞絲粉皮