作為一個甜品好嘅我最鍾意就係發掘唔同嘅甜品🥹最近經過呢間新開既美式Donut小店好吸引❤️係我最鍾意嘅有餡Donut🤤見到最近買三送一嘅優惠就毫不猶豫買左四件🤩除咗造型適合打卡之外味道都好唔錯呢📷⭐️ Caramel Donut 🍮⭐️ Chocolate Donut 🍫⭐️ Coffee Donut ☕️⭐️ Matcha Donut 🍵先講冬甩既Texture炸得好鬆軟但係一啲都唔油膩👍🏻保持了外皮既酥脆入面唔會太過Dense😊個人最鍾意嘅係海鹽焦糖味甜度岩岩好配上面頭嘅Pretzel口感好豐富🧂 咖啡口味同Nodi咖啡店合作充滿香氣🤎 朱古力口味唔會死甜因為有花生醬內餡平衡返好正🥜另外一個特別推介嘅係抹茶口味💚一咬落去滿滿的抹茶漿超級濃郁😛

⭐️ Caramel Donut 🍮
⭐️ Chocolate Donut 🍫