2024-11-10
>>不嬲都好鍾意馬拉菜夠惹味,原來大圍都開咗間咁地道嘅馬拉菜,仲要價錢咁貼地,除咗小食好正之外,都大推勁多種類揀嘅肉骨茶、蝦麵、雞飯等經典菜式👍🥢🥢🥢性價比高 = 回訪率90%🥢🥢🥢⭐️Starter 類$38-$58鮮牛油咖央多嘅口感滑溜,搭配咖央醬同馬拉脆多士,爆卡路里都值得呀 ;玻璃魷魚蕹菜,魷魚本身爽口彈牙,唔知係咪因為加咗啲醬,辣得嚟好過癮⭐️招牌肉骨茶勁多款揀(大滲、豬腳、豬手、豬肚),我哋心大心細,貪香口揀咗肥啲嘅三層肉,肉骨茶用多款香料熬製而成,好有當地食到嘅味道,好入味,加埋油炸鬼,實在唔可以錯過~鍾意嘅仲可以添多啲湯底就咁飲~⭐️檳城福建蝦麵都係好地道,湯底濃郁,配料豐富,大大粒虎蝦、魚片、蕹菜,雞蛋、芽菜、腩肉,將蝦辣醬撈勻再食正呀!⭐️芽菜雞配黃薑飯亦十分香口,本身個雞已經好滑,口味獨特⭐️ 美祿恐龍$30 vs 馬來西亞茶$22兩樣都好濃 ,好飲,馬來西亞茶,清新解渴,整體體驗非常好,值得再來!🏷️ 咖央多$38 玻璃魷魚$58 肉骨茶$62檳城福建蝦麵$84 | 芽菜雞配黃薑飯$92 | 美祿恐龍$30 馬來西亞茶$22
🥢🥢🥢性價比高 = 回訪率90%🥢🥢🥢
⭐️芽菜雞配黃薑飯亦十分香口,本身個雞已經好滑,口味獨特
🏷️ 咖央多$38 玻璃魷魚$58 肉骨茶$62
檳城福建蝦麵$84 | 芽菜雞配黃薑飯$92 |